Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Αστυνομία και πάσης φύσεως συμφέροντα αναζητούν τον Χριστόδουλο Ξηρό


Περιζήττητος ο Χριστόδουλος Ξηρός!

Τον καταδιώκουν οι Αρχές, ανακρίνοντας χωρίς όρια  συγγενείς, φίλους και συντρόφους από το παρελθόν. Σύμφωνα μάλιστα με το Έθνος, του Μπόμπολα, έχει ξεκινήσει δεύτερος κύκλος ερευνών με τους αστυνομικούς να ψάχνουν ακόμη και το 1 δις δραχμές που είχε η 17 ΝΟΕΜΒΡΗ από τις ληστείες.

Τα χρήματα αυτά, αναφέρουν, είναι άγνωστο τι απέγιναν, αφού δεν βρέθηκε κάποιος λογαριασμός ή θυρίδα.

Εν τω μεταξύ κατέθεσε ο πατέρας δύο αδελφών που κατηγορούνται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς», αφού, όπως έγινε γνωστό, από τις αναλύσεις των τηλεφωνικών κλήσεών του, προέκυψε ότι είχε επικοινωνία, πριν την απόδραση, με τον καταζητούμενο καταδικασμένο τρομοκράτη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας των δύο αδελφών ανάφερε ότι μίλησε με τον Χριστόδουλο Ξηρό την Πρωτοχρονιά για ευχές και για τα «χρόνια πολλά».

Πάντως, μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων για την απόδραση η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία θα σχηματίσει δικογραφία σε βάρος συγγενών του Χριστόδουλου Ξηρού για την απόδραση (πλημμέλημα) η οποία θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Την ίδια ώρα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής ψάχνονται και στην κατεύθυνση επιχειρηματιών που οι Αρχές υποπτεύονται ως αναδόχους και χορηγούς ένοπλων ομάδων και οι οποίοι μετά την εξαφάνιση της Σέχτας Επαναστατών είναι πολύ πιθανό να αναζητούν έμπειρους εκτελεστές-εξολοθρευτές αντιπάλων συμφερόντων.

Από την δεκαετία του ΄90 άλλωστε υπήρχε μπόλικη καχυποψία ανάμεσα σε επιχειρηματικά συμφέροντα για το  μέχρι που θα μπορούσαν να φθάσουν οι αντίπαλοί στον μεταξύ τους πόλεμο...Βέβαια ο Ξηρός δεν είναι από τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να στρατευθούν σε τέτοιου είδους συμφέροντα...

Share

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου