Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Οι ώρες... δράσης του Καμίνη (ΒΙΝΤΕΟ)


Εντύπωση και ανησυχία προκαλεί στους υποψήφιους του συνδυασμού "δικαίωμα στην πόλη" η συνήθεια του δημάρχου να μην επιλέγει τις ανοιχτές συγκεντρώσεις για να απευθυνθεί στους πολίτες, αλλά και η πάγια τακτική του να αποφεύγει τις μεταμεσημεριανές ώρες για επισκέψεις,
ομιλίες και συναθροίσεις με τους δημότες της πρωτεύουσας.

Όσοι αποφάσισαν να στηρίξουν τον νυν δήμαρχο, δεν μπορούν να εξηγήσουν τη στρατηγική του επιλογή να μην μετέχει σε συνοικιακές μαζώξεις και πλέον κινούνται φοβικά, μετά και τα δημοσκοπικά αποτελέσματα που φέρουν τη μάχη για το δήμο της Αθήνας να είναι η πιο αμφίρροπη, όπου κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη.

Οι αιτίες του εγκλεισμού Καμίνη στο δημαρχιακό μέγαρο και η παρουσία του σε επίλεκτους (και ασφαλείς) τόπους μόνου, η απουσία του από τα εν κόσμια κατά τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, προβληματίζουν έντονα την πλειοψηφία των μετεχόντων του ψηφοδελτίου του. Είναι γνωστό ότι ο κ. Καμίνης είναι αγοραφοβικός.

Είναι, επίσης, φανερό ότι ο δήμαρχος Αθηναίων έχει επιλέξει να κινηθεί σε μετριοπαθή προεκλογικά πλαίσια, στενά οριοθετημένα, θεωρώντας εκ προοιμίου την επανεκλογή του βέβαιη. Εκείνο, όμως, που διαρρέεται από τους ίδιους τους υποψηφίους του είναι ότι αυτές τις ημέρες της έντασης και του στρες, το έχει παρακάνει με την αγαπημένη συνήθειά του να χαλαρώνει μ' ένα ποτό, με αποτέλεσμα να βγαίνει από νωρίς... νοκ άουτ.

Συγκεκριμένα περιστατικά που προτίμησε να πάρει απουσία ο κ. Καμίνης είναι τα ακόλουθα:
Κέντρο Μεταμοσχεύσεων στο Μέγαρο Μουσικής. Όλα έτοιμα για να βραβεύσει ο Δήμαρχος την πρώτη γυναίκα που δέχτηκε όργανο μεταμόσχευσης. Αλλά ο Δήμαρχος ακύρωσε την εμφάνισή του, λίγα λεπτά πριν.

Ωδείο Αθηνών. Θα τιμούσε με την παρουσία του τις παιδικές χορωδίες. Αλλά είχε άλλες... ασχολίες.

Με Δελτίο Τύπου ανακοίνωσε την παρουσία του το Πάσχα στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων, στις 2 το μεσημέρι. Αλλά το μεσημέρι του Πάσχα του έπεσε...βαρύ. Όπως και η Ανάσταση που δεν ήταν στον Αγ. Διονύσιο με όλη την ηγεσία.

Δυο βδομάδες πριν, ακύρωσε συγκεντρώσεις κατοίκων με πρώτη και καλύτερη την ομιλία του για τον Εθνικό Κήπο. Τι και αν έπρεπε να εμφανισθεί για να δώσει εξηγήσεις για την παραχώρηση του Κήπου στους ιδιώτες.


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου