Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

404 error --Greece-- not found


Κειμενοσυνθέτης ο Steve Adam

Γενικότερα ο ρατσισμός είναι ένα αίσθημα που ζει βαθιά μέσα στους ανθρώπους και δεν δημιουργείται αυθαίρετα.Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ρατσιστές πάντα ήμασταν μέσα μας δεν μας τον καθοδήγησε κανείς.

Απλά τώρα ήταν η καλύτερη περίοδος για να ξυπνήσουν ποιο θερμά το αίσθημα στον λαό για να έχει να ασχολείται με κάτι--αλλοδαπούς και αντιφασίστες--ενώ τυγχάνει και οι αντίπαλοι να παίζουν στο ίδιο ακριβώς παιχνίδι με μοναδικό νικητή τον διοργανωτή του αγώνα.

Το παιχνίδι στην πορεία εξελίσσετε με τους οδηγούς του ΕθνικοΣοσιαλισμού στην Ελλάδα να απαρνούνται κάθε πιθανή ιδέα και να βρίσκονται έγκλειστοι στην φυλακή ενώ οι ίδιοι άνθρωποι ζητούν από τους υποστηρικτές τους να υποστηρίξουν την ιδέα μέχρι τελικής πτώσεως.

Αφορά το δημοσίευμα της κόρης του κυρίου Μιχαλολιάκου Ουρανίας που ζήτησε με ένα post να μην εγκαταλείψει κανείς τον αγώνα της Ιδέας όταν οι δικοί της άνθρωποι απαρνιόταν τα πάντα!

Στον επόμενο γύρο η Χρυσή Αυγή ίσως δεν τα καταφέρει αλλά οι άνθρωποί της φαίνονται αποφασισμένοι και έτοιμοι για παιχνίδι μιας και ο λαός άρχισε να ψιθυρίζει Τσίπρας από καφενείο σε καφενείο.

Από απέναντι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ευελπιστεί άλλη μια τετραετία στον θρόνο του πρωθυπουργού ενώ σε απευθείας γραμμή τα σκάνδαλα ξεμυτίζουν σαν σαλιγκάρια και η Δικαιοσύνη ενεργεί αργά,πολύ αργά.

Είναι αξιοπερίεργο σε αυτή τη χώρα εφόσον χρωστάς μερικά κατοστάρικα στο κράτος δεν έχεις να κρυφτείς πουθενά ενώ αντιθέτως αν έχεις κλέψει καμιά εκατομμύρια ευρώ θέλουν καμιά δεκαριά χρόνια να σε βρουν και πάλι δεν είναι σίγουροι αν είσαι εγκληματίας η όχι.

Όπως επίσης αξιοπερίεργο είναι το για ποιο λόγο κατοικείται ακόμα αυτή η χώρα.

Το σίγουρο είναι ένα.

Όποιος πρωθυπουργός και να μιλήσει σε αυτήν την χώρα πάντα οι χαμένοι θα είμαστε εμείς και εν τέλη θα θέλουμε να αλλάξουμε κυβέρνηση--και όχι σύστημα.

Το σύστημα για κάποιο λόγο μας βολεύει πολύ απλά χρεώνουμε τα λάθη στην υπάρχων κυβέρνηση και άμα του χρόνου βγει άλλος θα φταίει εκείνος για τα χάλια μας.

Έτσι το σύστημα έχει εφεύρει ένα πανέξυπνο κόλπο που όποιος πρωθυπουργός και να βγει θα είναι υποχρεωμένος να υπακούει αλλιώς βάζουμε και κάποιον δικό μας στην τελική και όλα μέλι γάλα.

Και αυτός είναι ο βασικός φασισμός που ρέει σε αυτήν την χώρα εδώ και τόσα χρόνια ο οποίος έχει την δύναμη να μεταποιεί την δημοκρατία στα μέτρα του και να αφανίζει οριστικά το πραγματικό Δίκαιο.

Για να αλλάξει το σύστημα με ένα άλλο σύστημα ποιο λειτουργικό θα πρέπει πρώτα να αλλάξει νοοτροπία ο Έλληνας και αν αυτό δεν συμβεί ποτέ τότε το σύστημα θα παραμένει το ίδιο μιας και μια χαρά δουλεύει μέχρι στιγμής.

Πραγματική Δημοκρατία και πραγματικό Δίκαιο δεν θα γνωρίσουμε ποτέ διότι τα έχουν παραμορφώσει με τα χρόνια οι εταιρείες και έτσι δεν γνωρίσαμε ποτέ την πρωτότυπη μορφή τους.

Ακόμα και οι θρησκείες είναι πολιτικά συγχωνευμένες στα κράτη για να αρμόζουν στην καθοδήγηση του κοινού--προβάτων--

Πριν λοιπόν καλά καλά σκεφτώ να εγκαταλείψω αυτή την χώρα έκατσα και σκέφτηκα και βρήκα και μια λύση που ίσως βοηθούσε σε όλα,ίσως βοηθούσε τον Έλληνα να κατασταλάξει και να ανοίξει το μυαλό του να σκεφτεί το τι συμβαίνει και το τι θα ήθελε να συμβαίνει.

Είναι λύση δηλαδή ο ένας να βρίζει τον άλλον και να συμπεριφερόμαστε με χουλιγκανιές για να βρούμε το δίκιο μας;

VISIT GREECE λοιπόν όταν ο κύριος Μήτσης--Mitsis Hotels παραδείδει μαθήματα τουρισμού με 500.000 τουρίστες στα ξενοδοχεία του την χρονιά σε μια χώρα που δεν έχει καν υπουργείο τουρισμού με αρμοδιότητες.

Έτσι πολλοί επιχειρηματίες με βάση την δουλειά τους βοηθούν στην ανάπτυξη και στην πρόοδο όταν οι πολιτικοί παπαγάλοι και επιχειρηματίες προσπαθούν να συγχωνεύσουν τον κρατικό μηχανισμό με ιδιωτικές εταιρείες που θα τον αναλάβουν.

Ας κλείσω για σήμερα εδώ διότι με ένα άρθρο δεν γίνεται δουλειά.

Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλια σας.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου