Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

MONO στο PRESS-GR: Βαίνουν προς... συγχώνευση Κακλαμάνης και Καπερνάρος!



Μεταφέρe ο Aντώνης-Μάριος Παπαγιώτης
Μπρος στον κοινό εχθρό, που δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά, ο Νικήτας Κακλαμάνης μαθαίνουμε πως έχει έρθει σε "προγραμματική" συμφωνία με τον υποψήφιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Βασίλη Καπερνάρο, για το δήμο Αθηναίων και σύμφωνα με
αποκλειστικές πληροφορίες του PRESS-GR, την ερχόμενη Τρίτη πρόκειται να ανακοινώσουν τη... συγχώνευση των συνδυασμών τους. Η φωτογραφική στιγμή που σκηνοθετημένα διέρρευσε στα ΜΜΕ, με τον Αντώνη Σαμαρά να υπογράφει "αυτόγραφο" (κατά τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού) στον Νικήτα Κακλαμάνη με την ιδιόχειρη ανακοίνωση της διαγραφής του (σε μια προφανή προσπάθεια να υποστηριχθεί το προφίλ του "αποφασισμένου" Προέδρου της ΝΔ), συντέλεσε καταλυτικά στην απόφαση των δύο υποψηφίων και στην σύνθεση της ισχύς τους.
Υπενθυμίζεται εξάλλου, ότι στη συγκέντρωση όπου ανακοίνωσε τον συνδυασμό του, ο κ. Κακλαμάνης μίλησε θετικά -μόνο- για τον συνυποψήφιο του Βασίλη Καπερνάρο, λέγοντας πως ήταν ο μόνος που ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση για κοινή πρωτοβουλία όλων των υποψηφίων για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα. Εξάλλου, πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ο κ. Καπερνάρος, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων άφηνε να εννοηθεί ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητα Κακλαμάνη. Προφανώς, τώρα, η διαγραφή του πρώην δημάρχου και υπουργού, βοήθησε στη νομιμοποίηση του παντρέματος και στο κοινό των εναπομεινάντων Ανεξάρτητων Ελλήνων, καθώς η υποψηφιότητα Καπερνάρου κάηκε εξ ών συνετέθη (με την αναφορά του ονόματός του σε λίστα με πολιτικούς που μετέφεραν χρήματα στο εξωτερικό). Το πόσο θα τους βοηθήσει εν τέλει αυτή η συνέργεια σε πραγματικούς αριθμούς ψήφων, μένει να φανεί στο εκλογικό αποτέλεσμα, καθώς δημοσκοπικά τουλάχιστον τα ποσοστά τους δύσκολα μπορούν ν' αθροιστούν στο πρόσωπο ενός υποψήφιου.

Υ.Γ. Βουλευτές πάντως, τόσο ο κ. Καπερνάρος όσο και ο κ. Κακλαμάνης -φοβικά- παραμένουν...

press-gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου