Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ο ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ ΕΚΟΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ «ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ»-ΠΟΥΛΗΣΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ – ΣΑΛΟΣ & ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Οι φωτογραφίες αν μη τι άλλο περιγράφουν μια αναμφισβήτητη κατάσταση: το άλσος που βρίσκεται στην περιοχή του Πολυγώνου είναι πλέον ρημαγμένο! Οι εισβολείς κυριολεκτικά το έχουν βιάσει.

Οι εισβολείς ωστόσο δεν είναι και τόσο …άγνωστοι! Για λόγους «ασφαλείας» ο ..λαθροδήμαρχος Καμίνης αποψίλωσε το δάσος , έκοψε όλα τα δέντρα, κατέστρεψε ακόμη έναν «πνεύμονα» της Αττικής, καθώς ο κ. Κουβέλης και η βίλα του στην περιοχή, πρέπει να προστατευθούν από τυχόν “επιθέσεις” εν όψει της προεκλογικής περιόδου.

Ξεκάθαρα “πούλησε” ρουσφετάκι και θελήματα για προεκλογική στήριξη. Ποιος; Ο πολυδιαφημισμένος πρώην “Συνήγορος του Πολίτη” που ενδιαφέρεται για το μέλλον της πόλης. Ντροπή του!

Δείτε το αποκλειστικό φωτορεπορταζ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ και βγάλετε συμπεράσματα για το Δήμαρχο της αρπαχτής και των κομματικών εξυπηρετήσεων και εκδουλεύσεων και πηγαίνετε πάλι να τον ψηφίσετε.

Γιατί το έκανε αυτό ο λαθροδήμαρχος; Είχε πληροφόρηση από την αστυνομία ότι κινδυνεύει ο κύριος 0%;
alsos alsos1 alsos2 alsos3 alsos4 alsos5 alsos6 alsos7 alsos8 alsos9 alsos10 alsos11 alsos12 alsos13 alsos14
Δείτε στο βίντεο την καταγγελία της Μαρίας Ματσούκα, η οποία είναι δημότης αλλά και μέλος οικολογικών οργανώσεων, μα πάνω από ολα άνθρωπος με συνείδηση και αγάπη προς το περιβάλλον.
makeleio

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου