Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

H Mercer επενδύει στο Ελληνικό «Καλύτερο Μέλλον»

Η διεθνής εταιρεία Μercer επιλέγει την ελληνική Better Future, ως επίσημο συνεργάτη της για την υπηρεσία Talent. Οι δυο εταιρείες ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους προσφέροντας ουσιαστικές λύσεις, τόσο σε διεθνείς όσο και εγχώριους πελάτες, για την ενίσχυση και αξιοποίηση δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού τους. Η στρατηγική συνέργεια προβλέπει τη διαχείριση της παγκόσμιας έρευνας ταλέντων της Mercer (global talent surveys) από τη BetterFuture, διασφαλίζοντας άμεση πρόσβαση στα τρέχοντα δεδομένα αμοιβών και παροχών των στελεχών της ελληνικής αγοράς.

Ο Ilya Bonic, ανώτατο στέλεχος της Μercer και υπεύθυνος της υπηρεσίας Talent για την ευρωπαική αγορά υπογραμμίζει: «Στόχος μας είναι να παραμείνουμε ηγετική εταιρεία στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών, προσφέροντας στους πελάτες μας αξιόπιστα δεδομένα και λύσεις. Όπου δεν έχουμε φυσική παρουσία, χτίζουμε στρατηγικές συμμαχίες με πρωτοπόρες εταιρείες στον χώρο της διαχείρισης και αξιοποίησης ταλέντων. Σε αυτή την κατεύθυνση, είμαστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική της εξέλιξης της συνεργασίας με την Better Future. Ανυπομονούμε να αναπτύξουμε ανάλογους δεσμούς και σε άλλες αγορές.»

Σύμφωνα με τον Κρις Αμιράλη, ιδρυτικό μέλος της BetterFuture «εργαζόμενοι και επιχειρήσεις παλεύουν να επιβιώσουν στην Ελλάδα της κρίσης. Προκειμένου να μετατρέψουμε την υπάρχουσα κατάσταση σε ευκαιρία πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε κομβικά στρατηγικά ερωτήματa αναφορικά με το μοντέλο επιχειρηματικής ανάπτυξης, τη λειτουργικότητα και την αποτελεσματική διοίκηση στο πλαίσιο μιας σύγχρονης εταιρικής διακυβέρνησης. Η BetterFuture συμβουλεύει τους πελάτες της να υιοθετήσουν μια νέα μορφή εργασιακής κουλτούρας παρακινώντας τα στελέχη να συμβάλλουν ενεργά και υπεύθυνα στην επιτυχία της εταιρείας.»

O Αντώνης Χρηστίδης, Talent Information and Technology Solutions Leader της Mercer για την Ευρώπη, δήλωσε: «Οι συνεργασίες μας στον τομέα υπηρεσιών Talent αποσκοπούν στο να έχουν οι πελάτες μας διπλό κέρδος. Αυτό σημαίνει ότι παράλληλα με την πρόσβαση τους στην διεθνή τεχνογνωσία της Mercer, θα μπορούν να αποκτήσουν γνώση της ελληνικής αγοράς μέσω της BetterFuture.»

Η Mercer δημοσιεύει έγκυρες έρευνες και μελέτες, όπως η γνωστή «Συνολική Έρευνα Αμοιβών Προσωπικού» (Total Remuneration Survey-TRS), καθορίζοντας τις διεθνείς τάσεις σχετικά με θέματα μισθοδοσίας, αποζημιώσεων, παροχών, ανταμοιβής και κινητικότητας εργαζομένων. Προσφέρει τέλος, τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα για HR τμήματα όπως είναι τα MercerWin και MercerPassport.

Η Better Future είναι μια ελληνική συμβουλευτική εταιρεία η οποία έχει ως σκοπό την υποστήριξη για την ανάπτυξη και βέλτιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων κάθε επιχείρησης, και του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Διεθνής Συμβουλευτική Εταιρεία Mercer: www.mercer.com/home
Ελληνική Συμβουλευτική Εταιρεία BetterFuture LLC: http://betterfuture.gr/index.html

1 Comment:

Universal Relocations said...

Thanks for sharing such amazing post. Great work!!
Packers and Movers
Pet Relocation to India

Δημοσίευση σχολίου