Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014

Τώρα η προσωπικότητά σας καθορίζεται από το σάντουιτς που τρώτε


Ενα σάντουιτς δεν θα μπορούσε με τίποτα να αποτελέσει ένα απλό σνακ, αλλά ένα κανονικό γεύμα, ειδικά για εκείνους που δουλεύουν αρκετές ώρες και δεν προλαβαίνουν να πάνε σπίτι για μαγειρεμένο φαγητό.

Η Huffington Post, ωστόσο, εκτιμά πως ο τρόπος με τον οποίο φτιάχνουμε το σάντουίτς μας, και ειδικότερα τι βάζουμε μέσα για να καταβροχθίσουμε αντανακλά σε ένα μεγάλο βαθμό την διάθεση και την προσωπικότητά μας

Ας δούμε αναλυτικά την περίεργη αυτή ταξινόμηση:

Μόνο τυρί: Είστε χαλαροί και ανέμελοι, απλοί και ειλικρινείς και δεν σκοτίζεστε ιδιαίτερα με τα προβλήματά σας.

Γαλοπούλα: Μάλλον δεν ρισκάρετε ιδιαίτερα, δεν ενθουσιάζεστε με καινούριες ιδέες και κάνετε κλασσικές επιλογές

Μπέικον ή αυγό: Αν από την άλλη μεριά βάζετε μια φέτα (ή και περισσότερες) τραγανού bacon μέσα στις δυο αθώες φετούλες ψωμιού ή ένα βραστό αυγό, τότε σίγουρα είστε τύπος πληθωρικός, που του αρέσουν οι πλούσιες γεύσεις, είστε καλοπερασάκιας και καλοζωισμένος. Δεν κάνετε εκπτώσεις στη ζωή σας εύκολα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βάλετε το ξυπνητήρι σας μία ώρα νωρίτερα για να ψήσετε το μπέικον και να φτιάξετε το σάντουιτς.

Ψωμάκι ντόνατ: Εάν προτιμάτε αυτού του είδους το ψωμί σημαίνει ότι είστε έντονος άνθρωπος με τα καλά και τα κακά του. Διακρίνεστε από πάθος και παίρνετε αρκετά ρίσκα

Λιωμένο τυρί και αλλαντικά: Εχετε σθεναρή προσωπικότητα και δεν φοβάστε να τη δείξετε. Λέτε την άποψή σας ακόμη και εάν δεν αρέσει σε κάποιους

Ανοιχτό σάντουιτς: Είστε τύπος νοσταλγικός , που συχνά αναπολεί τις χαμένες ανέμελες παιδικές του στιγμές. Ηρθε η ώρα να μεγαλώσετε

Με τόνο: Είστε τύπος ρομαντικός και ευαίσθητος. Εκφράζεστε με τρυφερότητα και το ίδιο θέλετε να κάνουν και οι άλλοι σε εσάς. Δεν σας ενδιαφέρει το εξωτερικό περιτύλιγμα και δεν μένετε καθόλου στην εμφάνιση. Άλλωστε είστε τόσο όμορφοι εσωτερικά, που αυτό «φωνάζει» από μόνο του.

Γλυκιά γέμιση: Μάλλον είστε προβλέψιμοι, αλλά πιστοί και ικανοί να κρατήσετε κάποιο μυστικό



Share

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου